Eten uit de muur in Amsterdam: bijna verleden tijd?

Laten we eerlijk zijn: eten trekken uit de muur behoort langzamerhand tot ons vaderlandse culinaire erfgoed. Zeker in Amsterdam, waar Febo al sinds 1960 present is met automatieken. Als het aan Febo ligt, behoort het trekken spoedig tot het verleden. Het trekken wordt duwen.

Febo introduceerde vorig jaar een nieuwe eigen automaat. Digitale automaten met heel veel mogelijkheden (zoals bewegende beelden op een scherm). Steeds meer Febo’s zijn ermee uitgerust. Na het duwen op een knop opent een loketje zich met digitale precisie en geruisloos.

(Ubel Zuiderveld)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s